Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2021, 07:31

Medicinari u doba pandemije: Rizikujemo svoje živote da pomognemo drugima

BANJALUKA, BIJELJINA - Posao medicinskih sestara i tehničara je human, ali odgovoran i veoma težak, što se posebno pokazalo u vrijeme pandemije, kada nismo štedjeli ni sebe ni svoje živote samo da pomognemo drugima, kazao je u razgovoru za "Nezavisne" Ranko Palačković, glavni tehničar Urgentnog centra u Univerzitetskom kliničkom centru RS, povodom 12. maja, Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bilbord za heroje u bijelim mantilima

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2021

BANJALIKA - Grad Banjaluka je, povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara, na bilbordu u blizini prijedorske petlje odao priznanje i izrazio zahvalnost herojima u bijelim mantilima, koji su se, posebno u vrijeme pandemije virusa korona, svojim predanim radom i zalaganjem borili za ljudske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.