Medela kupila Ravanicu za 320.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Medela" kupila "Ravanicu" za 320.000 evra

Fabrika konditorskih proizvoda "Ravanica" iz Ćuprije prodata je za 320.000 evra kompaniji "Medela" iz Vrbasa, izjavio je danas za Tanjug predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Početna cena bila je 261.000 evra, kolika je bila i procena kapitala, a "Medela" je, između pet kupaca, dala najbolju ponudu.

"Medela" će u "Ravanici" u novu opremu investirati milion evra, naveo je Erić.

On je ocenio da je važno da "Ravanica" ostaje, da će poslovati sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolje i da su sačuvana radna mesta.

Ministarstvo privrede je javno nadmetanje za privatizaciju "Ravanice", jedne od najpoznatijih fabrika konditorskih proizvoda bivše Jugoslavije i Srbije, između ostalog, i "bonžita", raspisala 6. jula, a prijave za učešće u nadmetanju trajale su do 10. avgusta.

"Ravanica" zapošljava 113 radnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.