Medalje za Zemunce u atletici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 11:03

Medalje za Zemunce u atletici

Sa međuokružnog takmičenja u atletici, koje je održano 11. maja u Sremskoj Mitrovici, zemunski osnovci su se vratili kao pobednici u više disciplina.

Olga Stanković osvojila je 1. mesto u trci na 600 metara, zlato u bacanju kugle je pripalo Luki Tomiću, a u trci na 300 metara najbrža je bila Andrea Prvanović.

Šampionska titula međuokružnog takmičenja za skok u dalj završila je u rukama Jovane Milošević. U istoj disciplini drugo mesto je osvojila Nikolina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaković, dok je u kategoriji osnovaca viših razreda trijumfovala Ljiljana Aničić.

U kategoriji dečaka Damjan Jelić se vratio u Zemun sa srebrom u skoku uvis. Izvanredni rezultati ostvareni na međuokružnom takmičenju kvalifikuju zemunske atletičare za republički nivo.

Utorak, 11. maj, bio je dobar dan i za žensku ekipu škole ''Majka Jugovića'', koja je osvojila prvo mesto u opštinskom takmičenju u odbojci za osnovce viših razreda.

Boje Zemuna na predstojećem gradskom takmičenju u odbojci za srednjoškolce braniće ženska i muška ekipa Pravno-birotehničke škole ''Dimitrije Davidović''.

Zasluge za organizaciju timova zemunskih osnovnih i srednjih škola, kao i osnovaca atletičara, pripadaju Omladinskom sportskom savezu Zemuna, dok su nadmetanja deo projekta Školski sport koji sufinansira Gradska opština Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.