Mbape u PSŽ-u za 145 miliona evra (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape u PSŽ-u za 145 miliona evra (video)

Najtalentovaniji fudbaler sveta Kilijan Mbape postao je drugi najskuplji igrač ikada, pošto će Pari Sen Žermen za njegov transfer platiti Monaku 145 miliona evra.

Ovaj 18-godišnji napadač prvobitno će doći na pozajmicu posle koje će PSŽ izdvojiti pomenuti iznos sa potpisanim ugovorom do 2022. godine.

Pored toga, Monako će moći da zaradi još 35 miliona evra kroz bonuse i ceo posao bi mogao da vredi čak 180 miliona evra.

PSŽ je ovog leta ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugi najveći transfer, nakon što je Nejmara platio Barseloni 222 miliona evra, i napravio dominantan napadački trio uz Edinsona Kavanija.

Mbapeu se ispunila želja da igra u Parizu, gradu u kojem je rođen, i za to će biti plaćen čak 15 miliona evra po sezoni.

Kilijan Mbape imao je neverovatnu karijeru do sada. Pogledajte najvažnije momente njegove dosadašnje karijere koje su ga preporučile PSŽ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ kupio i Mbapea, 402 miliona za dva igrača!

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Talentovani napadač Monaka prelazi u Pari Sen Žermen koji poslednjeg dana prelaznog roka garantuje Monaku 145 miliona evra bez bonusa. Mbape je čitavog proleća i veći deo leta povezivan s Real Madridom kome se divi još od kada je bio 'klinac', ali do prelaska u 'Kraljevski klub' nije došlo.

Nastavak na B92...

Mbape u PSŽ-u za drugi najskuplji transfer ikada

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017

Najtalentovaniji fudbaler svijeta Kilijan Mbape postao je drugi najskuplji igrač ikada, pošto će Pari Sen Žermen za njegov transfer platiti Monaku 145 miliona evra..Ovaj 18-godišnji napadač prvobitno će doći na pozajmicu poslije koje će PSŽ izdvojiti pomenuti iznos sa potpisanim ugovorom do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.