Izvor: Danas, 29.Apr.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matura odložena, ali ne i zaustavljena

Matura na kraju srednjeg obrazovanja biće odložena do 2018. godine, potvrdio je za Danas Zoran Kostić, pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje. Kostić kaže da uvođenje opšte, stručne i umetničke mature nije zaustavljeno, a kao opravdan razlog za odlaganje navodi to što još nisu doneti standardi postignuća u srednjem obrazovanju. Na osnovu tih standarda radiće se novi planovi i programi, kao i testovi koji će se polagati na maturi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odložena velika matura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2013, 12:26

Pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje Zoran Kostić izjavio je da će matura na kraju srednjeg obrazovanja biti odložena do 2018. godine, jer još nisu doneti standardi postignuća u srednjem obrazovanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.