Masovna tuča na romskoj svadbi u Kraljevu

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča na romskoj svadbi u Kraljevu

Tokom svadbenog veselja u romskom naselju u Kraljevu došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo 14 osoba, od kojih je šestoro zbog povreda zbrinuto u kraljevačkoj bolnici.

Učesnici tuče koja se dogodila 11. decembra u romskom naselju u Stadionskoj ulici koristili su mačete, bajonete, palice, motke i metalne šipke, a šestoro je zadobilo lakše povrede, saopštila je večeras policijska uprava u Kraljevu.

U saopštenju se navodi da je tuča na svadbi izbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 20.30 sati kada su se najpre sukobila četiri lica.

Intervencijom policije sprečene su teže posledice tuče u kojoj su sukobljene strane koristile hladno oružje i druge opasne predmete nanoseći jedni drugima udarce po glavi i telu.

Tuča je ponovo nastavljena istog dana oko ponoći i sutradan oko 16 sati.

Od 14 osoba koja su učestvovali u tuči uhapšeno je njih 12, osim jednog maloletnika i S. B. (24) za kojim se traga.

Uhapšenima je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.