Maskerano: Svi kritikuju Mesija i uvek postoji problem...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano: Svi kritikuju Mesija i uvek postoji problem...

Argentinski fudbaler Havijer Maskerano stao je u odbranu petostrukog najboljeg igrača sveta Lionela Mesija i kritikovao odnos medija i kompletne javnosti u toj zemlji prema zvezdi Barselone.

Mesi se, nakon slabog izdanja na Mundijalu u Rusiji, vratio među "gaučose" i posle poraza u prijateljskom meču od Venecuele (3:1) opet našao na udaru svih u državi.

"Svi gledaju samo kako da kritikuju Mesija. Kažu "mora da se vrati", a kad to učini opet postoji problem. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima problema", ističe Maskerano za "TyC Sports".

Fudbaler kineskog Hebeija priznaje da ne bi voleo da se nađe u Mesijevoj koži.

"Mogu da zamislim koliko bih bio iscrpljen. Kritike nisu samo u vezi utakmica. Pričaju o tome kako je otišao posle utakmice protiv Venecuele, a ne pričaju o tome kako je trenirao sa timom 10 dana pre utakmica sa Španijom i Italijom prošle godine, kada nije znao da li će da igra", brani Maskerano bivšeg saigrača iz Barselone.

Mesi je već dva puta bio blizu da završi sa reprezentacijom Argentine, razočaran rezultatima i eliminacijom od Francuske (4:3) u osmini finala Mundijala u Rusiji.

Tome je doprinela i činjenica da u dresu A tima svoje zemlje nije osvojio nijedan trofej i to porazima u čak četiri finala, tri Kopa Amerika od Čilea i jednom na Mundijalu od Nemačke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Svi samo gledaju kako da iskritikuju Mesija"

Izvor: B92, 03.Apr.2019

Argentinski fudbaler Havijer Maskerano stao je u odbranu petostrukog najboljeg igrača sveta Lionela Mesija...On je kritikovao odnos medija i kompletne javnosti u toj zemlji prema zvezdi Barselone...Mesi se, nakon slabog izdanja na Mundijalu u Rusiji, vratio među "gaučose" i posle poraza u prijateljskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.