Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maska od kivija zateže kožu

Kada upujete kivi kako biste u organizam unijeli dovoljno vitamina C, odvojite nekoliko voćki i za ljepotu, jer je odličan za sintezu kolagena, kao i za očuvanje elastičnosti i čvrstine kože.

Napravite zelenu masku, tako što ćete oljuštiti jedan kivi, izgnječiti ga viljuškom i pomiješati sa kašičicom meda. Jednom nedjeljno nanesite ovu smjesu na lice i pustite da odstoji 20 minuta, a potom je isperite vodom. Vidjećete koliko deluje čvršće i zdravije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Da biste se osvježili i ten učinili blistavijim, možete i da pomiješate kivi sa dvije kašike jogurta, kašikom soka od narandže i bademovog ulja. Sastojke dobro sjedinite, dok ne dobijete glatku masu, a potom je nježno nanesite kružnim pokretima na lice, vrat i dekolte. Poslije nekoliko minuta, dobro isperite i namažite kožu hranljivom kremom.

(Novosti.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.