Marković tražio od Vlade da se smanji propaganda koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2020, 19:26

Marković tražio od Vlade da se smanji "propaganda" koronavirusa

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tražio je danas od Vlade da se smanji "propaganda" koronavirusa i zatražio da građani čuju lekare koji rade svakodnevno sa kovid pacijentima.

"Niko ne priča o vojnom naoružanju, niko ne priča da Crvena zvezda večeras igra. Samo o koroni se priča, psihički ćemo uništiti naciju", ocenio je Marković na današnjoj sednici Skupštine.

On je naveo da su gotovo sve bolnice postale kovid bolnice, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je uvećan broj pacijenata koji ne mogu da se leče od drugih bolesti jer "zbog kovida ne mogu da uđu u bolnice".

Marković je ocenio i da roditelji treba da daju saglasnost da li deca treba da idu u škole, "a ne struka".

Dodao je da korona virus mora da bude sastavni deo života, jer niko ne zna koliko će virus trajati.

Predsednica Vlada Ane Brnabić složila se sa Markovićem i navela da je svesna da je svima dosta "tih brojki" ali je dodala da je važno da se o tome priča kako bi se kod naroda proširila svest o opasnosti tog virusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.