Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Ruski centar u Nišu treba da dobije diplomatski status

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je da osoblje ruskog Humanitarnog centra na aerodromu u Nišu treba da dobije diplomatski status, saopšteno je danas.

"Da se ja pitam, ruski Humanitarni centar bi dobio diplomatski status odmah sutra", rekao je Marković na svečanosti u Oficirskom domu u Nišu povodom izborne skupštine Gradskog odbora Jedinstvene Srbije, članice vladajuće koalicije.

Marković je dodao da je protiv Haškog tribunala, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je on politički motivisan i sudi samo Srbima, dok je pohvalio rad Vlade i predsednika Srbije, kao i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, za kojeg je rekao da kad god ode u inostranstvo, neka od zemalja članica UN povuče priznanje Kosova.

Lider JS je ocenio da 2018. godina treba da bude godina štednje za političare i predložio da se funkcioneri u lokalnim samoupravama odreknu dnevnica i plata, a da tako prikupljen novac bude usmeren građanima koji teško žive.

"Automobili lokalnih samouprava da voze bolesne i najbolje studente, a ne rukovodioce... Vlast nije luksuz, političari ne treba da samo sede u foteljama, već je neophodno da rade za narod koji ih je izabrao", rekao je Marković i podsetio da je grad Jagodina prodao fotelje funkcionera koji sada sede na hoklicama, dok je novac od prodaje dodeljen socijalno ugroženim porodicama sa više dece.

Marković je rekao da je za JS borba protiv bele kuge primaran zadatak.

"Mi se zalažemo da borba protiv bele kuge bude svakodnevna, da se položaj zaposlenih i nazaposlenih porodilja i trudnica u potpunosti izjednači, da se stimulišu porodice sa troje i više dece, da se pomažu deca kada pođu u školu. Za Jedinstvenu Srbiju je porodica svetinja", naveo je Marković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragan Marković: Ruski humanitarni centar u Nišu treba da dobije diplomatski status

Izvor: Beta, 29.Nov.2017

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je da osoblje ruskog Humanitarnog centra na aerodromu u Nišu treba da dobije diplomatski status, saopšteno je danas. "Da se ja pitam, ruski Humanitarni centar bi dobio diplomatski status odmah sutra", rekao je Marković na svečanosti u Oficirskom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.