Marko Pecarski MVP 10. kola ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 12:49

Marko Pecarski MVP 10. kola ABA lige

Košarkaš Borca iz Čačka Marko Pečarski proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 10. kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Pecarski je predvodio čačanski tim do pobede protiv Splita (80:66), pošto je za 33 minuta zabeležio 26 poena, 12 skokova, jednu asistenciju i blok, što mu je donelo indeks korisnosti 35.

On je ujedno i najbolji poenter i skakač runde, dok je najviše asistencija podelio Nejc Barič iz Splita (devet asistencija), dok je kradljivac kola Vladimir Micov iz Budućnosti sa četiri ukradene lopte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radovan Đoković i Duda Sanadze uskoro na parketu

Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2021, 10:35

Sledi još jedna dobra vest, košarkaš Borca Marko Pecarski proglašen je za najkorisnijeg igrača 10. kola ABA lige!..Prvi tim Borca uskoro bi trebalo da postane jači za dva iskusna i dokazana igrača. Reč je, naravno, o Radovanu Đokoviću i Dudi Sanadzeu, košarkašima koji zbog povrede, odnosno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.