Marinković zahvalio Pou na podršci Srbiji

Izvor: RTS, 03.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković zahvalio Pou na podršci Srbiji

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković sastao se sa kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom. Tom prilikom zahvalio je Pou na podršci Srbiji i rešenju pitanja Kosova i Metohije na način koji će uvažiti interese Srbije i srpskog naroda. 
Vladimir Marinković je tokom razgovora u Beogradu posebno zahvalio Pou na pismu koje je sa još sedam članova Kongresa uputio državnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sekretaru Majku Pompeu. Oni su se u pismu založili za intenziviranje i unapređenje saradnje parlamenata dve zemlje.

Kako piše u saopštenju iz Skupštine Srbije, kongresmen Po je predložio češću razmenu poseta parlamentaraca dve zemlje i rekao da će nastaviti da podržava saradnju Srbije i SAD.
Navodi se i da će Po posebno promovisati Srbiju kao najbolju investiocionu destinaciju u ovom delu Evrope.
Sastanku s Poom u Skupštini Srbije prisustvovali su poslanici Dubravka Filipovski, Žarko Obradović, Nataša Vučković i Dragan Šormaz.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.