Marinirana svinjska rebra sa ruzmarinom

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinirana svinjska rebra sa ruzmarinom

Jelo za pravu porodičnu gozbu.

Sastojci

- 1kg mariniranih svinjskih rebara

- 3 veće šargarepe

- 2 grančice ruzmarina

- 3 čena belog luka

- ulje, so, biber

Priprema

U pouljani pleh poređati marinirana rebarca i oljuštenu šargarepu, a odozgo posuti izgnječenim belim lukom i isitnjenim ruzmarinom. Dodati oko 150 ml vode, pleh prekriti folijom i dinstati u rerni 35 minuta na 200 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Zatim skloniti foliju i peći samo koliko je potrebno da rebra porumene.

Kao prilog uz ovo jelo oljuštiti i iseći na kriške avokado koji je potrebno samo posoliti i preliti maslinovim uljem.  

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.