Marijana Ševo: Sergej mi je dao snagu

Izvor: Blic, 17.Jun.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Ševo: Sergej mi je dao snagu

Sergej mi je dao snage da nastavim da se borim. Da sam mogla da biram ko će održati ovaj koncert za mene, bio bi to upravo on - kaže Marijana Ševo uoči večerašnjeg koncerta Sergeja Ćetkovića u Sava centru od kojeg sav prihod ide za operaciju u inostranstvu na kojoj će joj biti transplantirano srce.

Marijana Ševo ima 24 godine, a razbolela se u 13. godini, kada je virus napao njeno srce. Poslednjih nekoliko meseci njeno stanje se pogoršalo, srce joj radi sa samo 20 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kapaciteta i jedino je može spasti transplantacija. Ovakva intervencija kod nas se ne radi već 11 godina, a za operaciju u inostranstvu neophodno je sakupiti 150.000 evra. Marijanini roditelji izbegli su iz Drvara za vreme rata, nemaju nikakvu imovinu niti mogućnost da spase život svojoj kćerki.

Sergej Ćetković je za Marijanu čuo iz medija i rešio da učini sve što može da ova tužna priča dobije srećan kraj.

- Veoma sam se potresao kada sam čuo za devojku kojoj je neophodan novac da bi nastavila da živi. Osetio sam potrebu da pomognem da se pare za operaciju skupe. Sav prihod od koncerta i prodaje DVD-a „Sergej LIVE in Arena" ide za transplantaciju. Sava centar će večeras pevati za Marijanino srce - dirljivo priča Ćetković.

Marijanina porodica i prijatelji iz mesta Kraišnik i Novog Sada doći će organizovano na koncert, ali Marijana neće biti večeras u Sava centru jer bi moglo da joj pozli od prevelikog uzbuđenja.

- Spremila sam poklon za Sergeja: veliko crveno srce, jer on peva za moje srce, i šolju za kafu na kojoj je odštampan refren njegove pesme „Budi mi pri ruci" da se večno seća kako se on meni našao pri ruci - priča Marijana Ševo.

Humanitarni koncerti

Za Marijanu su održali koncerte: „YU grupa", Marko Bulat i „Neverne bebe", a svi koji žele da pomognu ovoj devojci treba da uplate novac na žiro-račun u Erste banci na broj 340-32105708-23, s naznakom „Pomoć za Marijanu Ševo". Porodica je otvorila i devizni račun, na koji novac može da se uplati samo iz inostranstva. Broj ovog računa u Erste banci je 340-7642870878, iban RS 35340764287087899932, swift: gibars22.

Povezane vesti: Sergej peva za bolesnu Marijanu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.