Marija Karan u filmu „Crusades“

Izvor: Blic, 30.Jul.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Karan u filmu „Crusades“

Mlada srpska glumica Marija Karan već nekoliko godina živi u Londonu i sve češće dobija uloge u zanimljivim projektima od kojih je najsvežija uloga u televizijskom filmu „Crusades” pored poznatog britanskog glumca Džejmsa Frejna.



„Crusades” je ra­đen po scenariju poznatog britanskog pisca naučne fantastike Endija Brigsa, dok je režija poverena Lorencu Senatoreu, koji je sarađivao na filmu „War Inc.”, u kome jednu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavnih uloga tumači još jedan domaći glumac Sergej Trifunović.

Film, koji će najverovatnije biti prikazan na nekoj britanskoj televiziji, žanrovska je mešavina fantazije, horora i naučne fantastike, a trenutno je u postprodukciji. Marija je dobila priliku da glumi pored istaknutog britanskog glumca mlađe generacije Džejmsa Frejna, koji se proslavio u hit seriji „Tjudorovi”, u kojoj je oživeo poznatu figuru iz britanske istorije - Tomasa Kromvela.

Džejms Frejn je poznat po ulozi u seriji „Tjudorovi”

Inače, Marija Karan je pre par godina otišla u Englesku u jednu poznatu glumačku školu, ali su producenti ubrzo primetili njen talenat, a uloge su stizale jedna za drugom. Zajedno sa kolegom iz Srbije Draganom Mićanovićem dobila je ulogu u Bi-Bi-Sijevoj najpopularnijoj seriji „Casualty”, u kojoj su tumačili bračni par. Međutim, Mariju tek očekuju veliki izazovi i uspesi budući da je nedavno dobila ulogu u filmu „11 minuta”, rađenoj po istoimenoj knjizi Paula Koelja, u kojoj će joj jedan od partnera biti čuveni holivudski glumac Miki Rork.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.