Marija Karan prošetala crvenim tepihom!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Karan prošetala crvenim tepihom!

U društvu glumačke legende Entonija Hopkinsa, glumica Marija Karan privukla je pažnju javnosti kada je na holivudskoj premijeri filma „Ceremonija" prošetala crvenim tepihom.

U dugoj beloj haljini Marija je blistala pred blicevima fotoaparata. U novom filmskom ostvarenju glumi Sandru, drugaricu glavne junakinje. Srpska glumica je pozirala ruku pod ruku sa Entonijem, koji u filmu tumači glavni lik. Pored njih dvoje, na premijeri su bili Alis Braga, Konan O Donahju, Karla Gudjino, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Šarlot Ros i drugi.

Inače, u filmu glume i Rutger Hauer, Marija Gracija Kučinota, a reč je o parapsihološkom trileru o đavolu koji dolazi na jedno sveto mesto na zemlji.

Radnja filma zasniva se na životu mladog studenta teologije koji odlazi u Vatikan kako bi proučavao egzorcizam. Tu upoznaje katoličkog sveštenika Lukasa, koga glumi Hopkins, koji isteruje đavole iz posednutih ljudskih duša. Njih dvojica nailaze na neobičan slučaj opsednutosti đavolom mlade devojke koju glumi Alis Braga, dok je njenu najbolju drugaricu igra Marija Karan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.