Marić: Dodatni sneg otežava situaciju

Izvor: Studio B, 01.Feb.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Dodatni sneg otežava situaciju

U Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije kažu da će novi sneg koji je najavljen za naredne dane dodatno otežati raščišćavanje puteva u najugroženijim područjima Srbije.

Načelnik sektora Predrag Marić podsetio je građane da im je broj telefona 93 sa prethodnim biranjem pozivnog broja područja u kom se nalaze na raspolaganju 24 sata i da na taj način mogu da traže pomoć spasilaca vatrogasnih jedinica.

Osamdesetogodišnji Milutin Nikolić iz Srezojevca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pod Suvoborom, koji je nestao u utorak 24.januara za vreme snežne mećave, pronađen je mrtav na oko 300 metara od svoje kuće.

Juče su pronađena dva leša, jedan u okolini Topole, a jedan u kopnenoj zoni bezbednosti u oblasti Kuršumlije. Traga se za muškom osobom u selu Vrapče, opština Medveđa, za koju se sumnja da nije živa, dok je druga nestala na području Suvobora.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.