Margaret Tačer uspešno operisana, dobro se oseća

Izvor: Blic, 22.Dec.2012, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Margaret Tačer uspešno operisana, dobro se oseća

Bivša premijerka Velike Britanije Margarat Tačer se dobro oseća posle operacije bešike kojoj je bila podvrgnuta, saopštila je danas portprolka "Čelične lejdi".

"Ona se vrlo dobro oseća", rekla je ta portparolka čije ime nije saopšteno.

Margaret Tačer (87) juče je smeštena u bolnicu kako bi bila podvrgnuta operaciji bešike, a prema rečima njenog bivšeg savetnika Tima Bela, ona će u bolnici ostati još nekoliko dana.

Bel je kazao da je Tačerova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove nedelje osećala bolove, i da je posle toga smeštena u bolnicu, gde je odmah i operisana. "Operacija je u potpunosti uspela i njeno stanje je zadovoljavajuće", rekao je Bel.

Margaret Tačer bila je premijerka Velike Britanije od 1979. do 1990. i jedina je žena u Ujedinjenom kraljevstvu koja je bila na toj funkciji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Operisana Margaret Tačer

Izvor: B92, 22.Dec.2012

London -- Bivša premijerka Velike Britanije Margarat Tačer se dobro oseća posle operacije bešike kojoj je bila podvrgnuta, saopštila je portprolka "Čelične lejdi"..."Ona se vrlo dobro oseća", rekla je ta portparolka čije ime nije sopšteno...Margaret Tačer (87) juče je smeštena u bolnicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.