Mare i Ksenija Milošević: Priželjkujemo ćerkicu

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mare i Ksenija Milošević: Priželjkujemo ćerkicu

Saši Miloševiću Maretu (45) i njegovoj supruzi Kseniji (31) najlepši poklon za godišnjicu braka je saznanje da će krajem juna dobiti dete.

Ksenija i Mare su velikom uzajamnom ljubavlju pobedili sve predrasude, i uprkos velikoj razlici u godinama važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni

Kompozitor i violinistkinja sa neskrivenim žarom iščekuju prinovu, koja će na najlepši način zaokružiti njihovu ljubav dugu skoro deceniju.

Deda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ushićen

Boki Milošević ceni svog zeta prezimenjaka i otvoreno se raduje njegovoj sreći s Ksenijom.

Srećnu vest, Ksenija i Mare su još pre nekoliko meseci podelili sa familijom i najbližim prijateljima, dok je šira javnost saznala za to tek sada, sa prvim naznakama Ksenijinog stomačića. Mare je presrećan što će mu žena koju neizmerno voli podariti naslednika, a za „Blic“ je otkrio da bi ih dodatno obradovalo saznanje da čekaju ćerku.

Imam najbolju ženu na svetu

- Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu - rekao je Mare, koji je prvi put za medije progovorio o intimnom odnosu sa suprugom.

Poznati par čuva svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.

- Ksenija je u petom mesecu trudnoće i vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin - rekao je Mare, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena (13) i Luku (9).

Prijatelji poznatog muzičkog para kažu da Ksenija i Mare nikada nisu bili zadovoljniji. Navode i da je Mare izuzetno pažljiv i nežan prema svojoj trudnici.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mare i Ksenija Milošević: Priželjkujemo ćerkicu

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Saši Miloševiću Maretu (45) i njegovoj supruzi Kseniji (31) najlepši poklon za godišnjicu braka je saznanje da će krajem juna dobiti dete. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.