Manojlović: Bokana privesti kod tužioca

Izvor: Beta, 30.Nov.2021, 10:05

Manojlović: Bokana privesti kod tužioca

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Tatjana Manojlović izjavila je danas da je Dragoslav Bokan govorom mržnje ugrozio bezbednost Marinike Tepić i njene porodice i da zbog toga mora da bude saslušan kod tužioca.Manojlović je kazala agenciji Beta da je "režimski reditelj i verbalni trovač" Dragoslav Bokan na TV Pink otvoreno pozvao na netrpeljivost prema čitavom rumunskom narodu i svim pripadnicima manjinskih nacionalnih zajednica u Srbiji.Gostujući na TV Pink, Bokan je juče izjavio da je Marinika Tepić pripadnik nacionalne manjine koja mrzi Srbiju i srpski narod, koja je ušla kod (Nenad) Čanka u njegovu "antisrpsku" organizaciju kada je bila mlada devojka."Tepić je studirala rumunski jezik. Iz rumunske je porodice. Rumunska mama, rumunski tata, radila u rumunskoj organizaciji, i ona je naš neprijatelj! Ona je nacionalni neprijatelj, ne samo ideološki i politički", rekao je Bokan.Potpredsednica DS-a kaže da je Bokan tom izjavom počinio više krivičnih dela, a da bi zbog toga Televizija Pink trebalo da bude zatvorena."Bokan je važna poluga u mehanizmu režimske fabrike laži, koji izjave o (Aleksandar) Vučićevim političkim protivnicima daje po narudžbi sa Andrćevog venca. Srpski narod ima najbolje bratske i istorijske veze s rumunskim narodom, ali je takvima poput Bokana i vlasnika Pinka, besmisleno govoriti o plemenitim osećanjima ljubavi ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nacionalni Savet rumunske nacionalne manjine reagovao zbog uvreda Bokana na račun Rumuna

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2021

Nacionalni Savet rumunske nacionalne manjine najoštrije osuđuje govor mržnje svake vrste, a naročito onaj koji je Dragoslav Bokan na Pinku uputio rumunskom narodu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.