Manji računi za porodice sa više dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji računi za porodice sa više dece

NOVI SAD -

U okviru mera za podsticanje nataliteta u Novom Sadu porodice sa troje i više dece imaće od iduće godine za 30 do 50 odsto umanjene račune za komunalne usluge, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika Igora Pavličića.

Porodice sa troje, četvoro ili petoro dece dobijaće popust od 30 procenata, domaćinstva sa šestoro, sedmoro ili osmoro dece plaćaće račune sa 40 odsto umanjenim iznosom a za porodice sa devetoro ili više dece troškovi komunalija biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prepolovljeni, precizirano je u saopštenju.

Na predlog gradonačelnika Pavličića Skupština grada je prošlog meseca donela Odluku o utvrđivanju kriterijuma za umanjivanje obaveza plaćanja komunalnih usluga porodicama s troje ili više dece u idućoj godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.