Manijaku iz Banjičke šume smanjena kazna

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijaku iz Banjičke šume smanjena kazna

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri i po godine zatvora Miroslava Pejčića, jer je 13. novembra 2014. u Banjičkoj šumi pokušao da siluje jednu devojku, objavljeno je danas na sajtu tog suda.

.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Tom odlukom Pejčiću je smanjena kazna za šest meseci, pošto je prostepenom presudom bio kažnjen sa četiri godine zatvora.

U presudi se navodi da mu je izrečena i mera bezbednosti, ali se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << precizira koja.

Apelacioni sud u obrazloženju odluke navodi da prvostepeni sud nije u dovoljnoj meri imao u vidu olakšavajuće okolnosti za Pejčića, a to je njegovo zdravstveno stanje.

Pejčić je 13. novembra presreo M.M. u Banjčkoj šumi i pod pretnjom je odveo u žbunje gde se nad njom iživljavao oko pola sata, preneli su tada mediji.

Devojka je odmah prijavila slučaj policiji, a manijak je ubrzo uhapšen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovatelju iz Banjičke šume smanjena kazna

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2016

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri i po godine zatvora Miroslava Pejčića, jer je 13. novembra 2014. u Banjičkoj šumi pokušao da siluje jednu devojku, objavljeno je danas na sajtu tog suda...Tom odlukom Pejčiću je smanjena kazna za šest meseci, pošto je prostepenom presudom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.