Manijak sa Mostarske petlje u pritvoru

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak sa Mostarske petlje u pritvoru

Sudija za prethodni postupak je silovatelju pritvor odredio zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da utiče na svedoke i da ponovi krivično delo rekla je Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.
Pritvor mu je određen i jer mu se na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti neometano vođenje krivičnog postupka, dodala je ona.
Osumnjičenog su u policiji prepoznale >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegove žrtve, žene koje je napadao u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima, tako što im je prilazio s leđa na autobuskim stanicama kod Mostarske petlje.
Najmlađa žrtva napasnika imala je 17, a najstarija 46 godina. Sa napadima je počeo u junu 2012. godine, a poslednju žrtvu od 22 godine je silovao 11. novembra. Policija sumnja da je počinio još desetak napada koje žrtve nisu prijavile.
Na osnovu tragova koji su pronađeni na stepenicama, policija je DNK analizom uspela da utvrdi da je reč o istom napadaču koji je i prošle godine napadao prolaznice.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.