Manekenki se raspada lice zbog šmrkanja kokaina!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenki se raspada lice zbog šmrkanja kokaina!

Meksička manekenka nos je operisala nekoliko puta i svaki put je obećala doktoru da neće 'šmrkati' kokain dok joj nos ne zaraste, ali to nije uspela da ispuni.

Meksička manekenka Karmen Kampuzano tri puta je bila na naslovnoj strani "Voga", a 1993. godine osvojila je titulu Supermodela sveta.

Ipak, drogiranje i alkohol odveli su Karmen i njenu karijeru u pogrešnom smeru...Tako je, dok je bila drogirana, uspela da prereže prst i slomi ruku. A jednom je zakoračila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na ulicu dok je bilo crveno pa ju je udario taksi...

Kampuzano (41) je bila u klinici za odvikavanje, gde je pokušala samoubistvo, a zbog predoziranja kokainom izgubila je starateljstvo nad decom, kćerkama Kamilom i Danielom.

Nos je operisala nekoliko puta i svaki put je obećala doktoru da neće 'šmrkati' kokain dok joj nos ne zaraste, ali to nije uspela da ispuni.

Nekad lepa manekenka tvrdi da joj nos tako izgleda zbog nestručnosti hirurga, a ne zbog konzumacije kokaina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.