Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić u Juventusu do 2020.

Napadač Juventusa Mario Mandžukić produžio je ugovor s tim klubom do 2020. godine.

Očekivalo se da će hrvatski fudbaler staviti potpis na novi ugovor nakon finala Lige šampiona protiv Real Madrida, ali je danas stigla i zvanična potvrda iz torinskog kluba o produženju ugovora.

Mandžukić je članom "Stare dame" postao 2015. godine kada je došao iz Atletiko Madrida, a njegov prethodni ugovor s Juventusom je važio do 2019.

Svestrani igrač postao je jedan od omiljenijih kod navijača "crno-bijelih" zbog požrtvovanosti te je nezaobilazna karika u stroju Masimilijana Alegrija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mandžukić produžio ugovor sa Juventusom

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Igrač Juventusa Mario Mandžukić produžio je ugovor s torinskim klubom do leta 2020. godine, objavljeno je danas na tviter nalogu...Hrvatskom napadaču ugovor je isticao 2019. godine, ali je Juventus odlučio da Mandžukiću ponudi novi ugovor..."Izuzetno sam srećan što će se moja avantura u Juventusu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.