Mandićeva Nova će podržati Krivokapićevu vladu

Izvor: B92, 01.Dec.2020, 16:56

Mandićeva Nova će podržati Krivokapićevu vladu

Predsedištvo Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, odlučilo je da na sutrašnjoj sednici parlamenta podrži vladu mandatara Zdravko Krivokapić.

Kada je reč o trenutnoj političkoj situacii u Crnoj Gori, Predsedništvo je ocenilo da su Nova i DF izneli ključni teret u pobedi nad režimom Mila Ðukanovića.

"Sada je najvažnije razvlastiti DPS u svim onim opštinama u kojima je ova stranka još uvek na vlasti suprotno većinskoj volji građana", zaključilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Predsedništvo Nove, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Dodaju da je prva takva opština Nikšić, gde, kažu, žele da pokažu snagu političke ideje Nove i akcije kojom je ta stranka u okviru DF-a nedavno na republičkom nivou oborili vlast DPS.

"U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamerne ljude i organizacije koje mogu zajedno da rade sa nama ''Za budućnost Nikšića'' kao što su nedavno radili ''Za budućnost Crne Gore''", poručili iz Nove.

Navili su da će predsednik Nove Andrija Mandić narednih dana obaviti razgovore sa predsednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima je ta stranka imala korektan i uspešan nastup u proteklom vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.