Maloletnička banda vršlja po Novom Sadu

Izvor: OkRadio.rs, 25.Dec.2013, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnička banda vršlja po Novom Sadu

Trojica maloletnika napala su prvo jednog dečaka nožem, a zatim drugog prebila kako bi mu iznudili novac. Dečak od devet godina napao je nožem i posekao po glavi dečaka od 11 godina posle svađe u ponedeljak pre podne u Novom Sadu.   Jedanaestogodišnjak je na sreću lakše povređen.   Nakon fizičkog obračuna sa tim dečakom, nedaleko, sa još dva maloletnika, napali su drugog dečaka, koga su pretukli kada je  odbio da im da novac.   Maloletni napadači su brzo identifikovani i privedeni.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banda osnovaca nožem ranila dečaka

Izvor: Blic, 25.Dec.2013

Banda od tri dečaka, kojima je devet, 11 i 13 godina, divljala je u ponedeljak uveče oko Železničke stanice u Novom Sadu. Izveli su dva razbojnička napada. ..Najpre je dečak od devet godina posekao po uhu jednog dečaka, a onda su njih trojica pokušali razbojništvo nad još jednim dečakom. Nijedan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.