Mali novi favorit na kladionicama, Radojičić uskočio na treće mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali novi favorit na kladionicama, Radojičić uskočio na treće mesto

Kvota na aktuelnog gradonačelnika trenutno iznosi 2,20

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali je na kladionicama pretekao Nikolu Selakovića dok je nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" doktor Zoran Radojičić izbio na treće mesto trke za prvog čoveka prestonice.

Pročitajte i:

Direktor Univerzitetske dečje klinike ima kvotu 3,50 što znači da bi svako ko uloži dinar na doktora zaradio 3,5 dinara. U odnosu na prve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice "Meridijan" za klađenje na predstojeće izbore u Beogradu odnosi snaga među ostalim kandidatima nisu bitno promenjeni.

Mali je prema trenutnom kladioničarskom barometru prvi sa kvotom 2,20. Iza njega slede Selaković sa 2,50, Radojičić, a četvoroplasirani je gradski menadžer Goran Vesić sa kvotom od 3,60. Peto mesto dele ministar policije Nebojša Stefanović, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, a svo troje imaju kvotu 5.

Kandidat socijalista Aleksandar Antić je sledeći na listi sa kvotom 5,5 i nalazi se tik ispred Dragana Đilasa koji ima kvotu 6. Sledeći je Marko Đurić sa kvotom 13.

Mogućnost da Saša Janković i Vuk Jeremić sednu u gradonačelničku fotelju meri se kvotom 25. U kladionicama su procenili da lider demokrata Dragan Šutanovac ima šanse da postane gradonačelnik isto koliko i ministarka Zorana Mihajlović, pa im je kvota 75, dok Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević, Lazar Ristovski, Saša Radulović i Aleksandar Vulin imaju kvotu 100.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.