Mali je bio gradonačelnik za Beograd na vodi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mali je bio gradonačelnik za Beograd na vodi"

Novinar BIRN-a Slobodan Georgiev kaže da Sinišu Malog građani nisu primetili kao gradonačelnika.

- Budžet Beograda je veliki, to je velika glasačka mašina kojom možete da upravljate, ali to zavisi i od ličnosti. Siniša Mali ne da nije bio jači od ministra, nego nije bio ni gradonačelnik, on je za mene bio gradonačelnik za Beograd na vodi, više se bavio time i organizacijom menadžmenta Er Srbije nego Beogradom, to je njegovo nasleđe - istakao je Georgiev, odgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na pitanje da li je mesto gradonačelnika jače od ministarskog.

- Vladajuća stranka je na vlasti četiri godine u Beogradu i nemaju nijednu ličnost koju bi istakli kao nosioca liste, što je skandal, ali govori o strukturi te stranke objedinjene oko jedne ličnosti - dodao je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.