Mali Zvornik: Protest zbog klizišta

Izvor: B92, 30.Maj.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Zvornik: Protest zbog klizišta

Mali Zvornik -- Privrednici Malog Zvornika blokirali su na sat put Loznica-Ljubovija, kod graničnog prelaza Karakaj nezadovoljni zbog gubitaka koje su pretpeli zbog kližišta.

Zatražili su od države ubrzano saniranje klizišta, uspostavljanje redovnog saobraćaja na magistralnom putu Loznica-Ljubovija, kao i otvaranje Starog železnog, koji služi za prelaz pešaka, preneli su lokalni mediji.

Oni su na protestu istakli da je blokada izazvana klizištem stvorila velike gubitke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svim privrednim subjektima tog regiona.

Nagovestili su da bi već sledeće sedmice nekoliko stotina radnika moglo da ostane bez posla pošto vlasnici firmi ne mogu da ih plaćaju.

Klizište kod Starog mosta, od 16. maja, kada je aktivirano, preseklo je sve komunikacije s centrom Malog Zvornika, gde se može doći samo peške, iz Bosne i Hercegovine, preko brane Hidroelektrane "Zvornik".

Iz bezbednosnih razloga, zatvoren je i Stari železni most za pešake preko Drine koji Mali Zvornik spaja sa Zvornikom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protest privrednika zbog klizišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2014

Privrednici Malog Zvornika blokirali su danas na sat magistralni put Loznica-Ljubovija, kod graničnog prelaza Karakaj nezadovoljni zbog gubitaka koje su pretrpeli zbog klizišta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.