Mali: Odnosi Srbije i Kine nikad bolji

Izvor: Danas, 23.Apr.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Odnosi Srbije i Kine nikad bolji

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas uoči Drugog ekonomskog formu "Pojas i put" u Pekingu, da odnosi Srbije i Kine nikada nisu bili bolji i da ih odlikuje čelično prijateljstvo i strateško partnerstvo. Članak Mali: Odnosi Srbije i Kine nikad bolji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milion evra za obnovu Notr Dama: Prijatelj se u nevolji poznaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2019

Odluka Vlade Srbije da milion evra izdvoji za obnovu crkve Notr Dam u Parizu je primer državne politike, veliki simbol i naših promena, kao i našeg prijateljstva, rekao je ministar finansija Siniša Mali...Mali je gostujući na Prvoj tv rekao da je osnov za takvu odluku prijateljstvo sa Francuskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.