Mali: Nemam šta da dodam na ono što sam već rekao o Savamali

Izvor: N1 televizija, 22.Dec.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Nemam šta da dodam na ono što sam već rekao o Savamali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je, povodom rušenja objekata u Savamali, da nema šta da doda i da čeka izjašnjavanje nadležnih organa.

"Ja nemam šta da dodam na to, ja sam svoje mišljenje već rekao. Čekamo šta će da kažu nadležni organi. Ja kao gradonačelnik Beograda idem dalje i obavljam svoj posao", rekao je Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije.

On je Beograđane pozvao da prošetaju savskom promenadom i da vide, kako je naveo, "simbol >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << oporavka Beograda".

Nepoznate maskirane osobe uz pomoć bagera srušile su nekoliko objekata u beogradskom naselju Savamala u noći između 24. i 25. aprila.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su u taj slučaj umešani ljudi iz samog vrha gradske vlasti Beograda, ali tužilaštvo još nije odlučilo da li će da pokrene istragu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.