Mali: Besmislene optužbe za rušenje dela Savamale

Izvor: Mondo, 07.Maj.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Besmislene optužbe za rušenje dela Savamale

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da su besmislene optužbe da je njegov šef kabineta Luka Tomić organizovao rušenje dela Savamale sa fantomkama i da grad raščišćava šut sa tog prostora kako bi uklonio dokaze.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

"To su besmislene optužbe, a moj šef kabineta podneće tužbu protiv onih koji to tvrde", rekao je Mali novinarima posle otvaranja zgrade Centra za socijalni rad u Obrenovcu.

On je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je pri uklanjanju šuta grad stupao po nalogu komunalne inspekcije.

Mali je kazao i da je više puta ponovio da grad nema veze sa rušenjem Savamale.

"Time se bave tužilaštvo i policija, a grad Beograd i gradske institucije nisu učestvovale u tome", rekao je gradonačelnik.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.