Maksimovićeva osvojila srebro u Minhenu

Izvor: Politika, 09.Nov.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimovićeva osvojila srebro u Minhenu

MINHEN – Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović osvojila je danas u finalu Svetskog kupa u Minhenu srebrni globus u disciplini vazdušna puška.

Maksimovićeva je takmičenje završila sa 209,2 kruga, pobedila je Kineskinja Siling Ji (201,3), dok je treće mesto pripalo Kienskinji Liukski Vu (187,9).

Druga srpska predstavnica u ovoj disciplini Andrea Arsović zauzela je šesto mesto sa 122,7 krugova.

Ovo je druga medalja srpskih strelaca u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Svetskog kupa u Minhenu, pošto je juče srebro osvojila Zorana Arunović u disciplini malokalibarski pištolj.

Trećeg dana Svetskog kupa, u nedelju, gađaće petoro srpskih strelaca - Andrea Arsović i Nemanja Mirosavljev (malokalibarska puška), Andrija Zlatić, Jelena Arunović i Jasna Šekarić (vazdušni pištolj).

Tanjug

objavljeno: 09.11.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksimovićeva osvojila srebro u Minhenu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2013

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović osvojila je danas u finalu Svetskog kupa u Minhenu srebrni globus u disciplini vazdušna puška.. Maksimovićeva je takmičenje završila sa 209,2 kruga, pobedila je Kineskinja Siling Ji (201,3), dok je treće mesto pripalo Kienskinji Liukski Vu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.