Majkl Frezijer o multikulturalnosti širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Frezijer o multikulturalnosti širom Srbije

BEOGRAD - Dr Majkl Frezijer, profesor političkih nauka na Hauard univerzitetu, posetiće Srbiju u okviru programa gostujućih predavača Ambasade SAD od 17. do 26. februara 2009.

Dr Frezijer je priznati stručnjak iz oblasti afro-američkih studija i multikulturalizma, o kojima drži predavanja, časove i piše knjige poslednjih deset godina.

Za vreme boravka u Srbiji, dr Frezijer će posetiti Američke kutke u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Vranju i Bujanovcu, gde će održati seriju predavanja i pozvati prisutne da učestvuju u diskusiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.