Majka (24) htela da PRODA BEBU PREKO INTERNETA, a onda je usledio PREOKRET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka (24) htela da PRODA BEBU PREKO INTERNETA, a onda je usledio PREOKRET!

Dogovor sa potencijalnim kupcem bio je da ona dođe u Moskvu da se porodi u februaru 2019. godine.

Žena iz Kirgistana (24) osuđena je na 4,5 godina zatvora u Rusiji jer je pokušala da proda svoju tek rođenu bebu preko interneta, izjavila je danas portparolka moskovskog tužilaštva Ljudmila Nefedova.

Kako je Nefedova rekla, žena iz grada Almetjevsk u Tatarstanu je, inače, poznata po svom promiskuitetnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanju i antisocijalnom načinu života.

Kako je navela, on je još 2017. godine pokušala da proda svoje još nerođeno dete preko objava na društvenim mrežama, ali se u poslednjem trenutku predomislila.

- U januaru 2019. godine kada je bila trudna sa trećim detetom ponudila je na prodaju bebu za milion rubalja (15.760 dolara) - rekla je portparolka.

Međutim, uhvaćena je, a njeno troje dece predati su na čuvanje baki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEROĐENU BEBU pokušala da PRODA preko interneta za 15 hiljada evra: Promiskuitetnoj majci 4,5 godine zatvora, troje dece predato babi

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020

Dogovor sa potencijalnim kupcem bio je da ona dođe u Moskvu da se porodi u februaru 2019. godine MOSKVA - Žena iz Kirgistana (24) osuđena je na 4,5 godina zatvora u Rusiji jer je pokušala da proda tek rodenu bebu preko interneta, izjavila je danas portparolka moskovskog tužilaštva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.