Majica na kojoj možete da svirate bubnjeve

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011, 03:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majica na kojoj možete da svirate bubnjeve

Bilo da volite muziku ili komponovanje poželećete majicu koja je ritam mašina. Verovali ili ne, na tržištu se pojavila majica s ugrađenim električnim bubnjevima i, naravno, odmah je postala hit!

Majica omogućava onome koji je nosi da kreira ritam bunjeva tzv. petlju (loop) slično kao kod disko muzike. Na taj način majica se pretvara u ritam mašinu.

Dovoljno je da tapkate prstima po “jastučićima” na majici čime se oslobađa zvuk preko malih zvučnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uz pomoć minijaturnog pojačala koji dolaze s majicom. Svaki

Majicu napajaju četiri AA baterije i može da se pere u mašini za veš.

Majica s minijaturnim pojačalom prodaje se 29.99 dolara.

od sedam takvih “jastučića” koji reaguju na dodir može da proizvede devet različitih zvukova.

Ako nosite ovu majicu moći ćete da snimite zvuk bubnjeva u trajanju od najviše tri minuta - bilo da je reč o zvukovima bubnjeva iz disko muzike, roka, tehna ili klasičnog džeza.

Jednom kada kreirate tzv “drum loop” moći ćete tom zvuku dodavati nove razine zvukova kako biste dobili još složeniji zvuk, ali ne čini se baš pametnom idejom da to pokušavate da uradite dok se vozite u javnom prevozu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.