Majdanpek zbog nevremena i dalje bez struje

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majdanpek zbog nevremena i dalje bez struje

Jak vetar i ledana kiša i dalje prave probleme širom Srbije. Najteže je i dalje u Majdanpeku i okolini, gde od juče prepodne nema struje.

Kvarovi na elektro-mreži otklonjeni su u Donjem Milanovcu i Boru. Međutim, struje još nema u Majdanpeku i okolnim selima.

Niko ne može da proceni kada će kvar biti otklonjen.

Majdanpeku i okolinije neophodna pomoć, a za sada su Rudarsko-topioničarski basen "Bor" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Elektromreže Srbije obezbedile 20.000 boca vode i oko 10.000 toplih obroka koji će danas biti podeljeni građanima.

Iz Bora će biti upućene cisterna sa vodom. U porodilištu u Majdanpeku montiran je agregat, tako da su majke i bebe na toplom.

Direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović kaže za RTS da su radnici na terenu od juče i da pokušavaju da otklone kvar. 

U Pomoravlju i Podunavlju i dalje duva oluni jugoistočni vetar, a u južnom Banatu je orkanske jačine.

Najjači udari vetra do 100 kilometra na čas su trenutno u Beogradu i Vršcu.

Sneg pada na Crnom vrhu, a ledena kiša u Velikom Gradištu, Negotinu i Timočkoj Krajini.

Poseban oprez zbog poledice iz Puteva Srbije savetuju vozačima u košavskom području i Timočkom kraju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majdanpek drugi dan bez struje, "orkan" u Banatu

Izvor: Mondo, 02.Dec.2014

Jak vetar i ledana kiša i dalje prave probleme širom Srbije. Najteže je i dalje u Majdanpeku i okolini, gde od juče pre podne nema struje...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Kvarovi na elektro-mreži otklonjeni su u Donjem Milanovcu i Boru. Međutim, struje još nema u Majdanpeku...

Nastavak na Mondo...

Majdanpek već 16 sati bez struje

Izvor: Kolektiv.co.rs, 02.Dec.2014

U RBM-u mobilno stanje    Loženjem vatre na mestima gde je to moguće zaposleni u Rudniku bakra Majdanpek pokušavaju da spreče smrzavanje opreme i veću štetu. – U saradnji sa EMS-om Rudarsko-topioničarski basen Bor obezbedio pomoć za Majdanpečane u hlebu i vodi MAJDANPEK. – Posle 16 sati...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.