Maestralni Petrušev vodio Megu do pobede u Zadru (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021, 22:00

Maestralni Petrušev vodio Megu do pobede u Zadru (VIDEO)

Košarkaši Mege pobedili su večeras Zadar u gostima sa 90:83, u 15. kolu regionalne ABA lige.

Izabranici Vladimira Jovanovića posle dva vezana poraza uspeli su da dođu do 10. trijumfa u sezoni, a prvog u 2021. godini.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Filip Petrušev sa 32 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok je Marko Simonović ubacio 17 koševa uz sedam uhvaćenih lopti.

U ekipi Zadra istakao se Činanu Onuaku sa 20 poena.

Jovanović: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Trudili smo se da odigramo najbolje što možemo

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović bio je zadovoljan izadnjem svog tima posle pobede u gostima protiv Zadra.

"Čestitam ekipi Zadra na prikazanoj igri. Veoma ih cenim i želim im mnogo sreće u nastavku takmičenja, oni su bolji tim nego što su to bili na početku sezone. Moram da budem objektivan, ekipa Zadra je imala problema sa koronom. Trener im se vratio pred ovaj meč i to nije prva pauza koju su imali zbog korone ove sezone", rekao je Jovanović na konferenciji za medije posle meča.

Ovom pobedom Mega je prekinula niz od dva poraza.

"Čestitke mojim momcima na prikazanoj igri, mi smo došli ovde posle nešto slabijih igara, iako smo izgubili od jakih ekipa. Bez nekih velikih planova, trudili smo da odigramo utakmicu najbolje što možemo. U prvom delu smo uhvatili priključak kada je ekipa Zadra igrala veoma dobro, pre svega jer smo ispunjavali neke radne zadatke. Ono što me raduje jesu parametri poput 15 skokova u napadu i 22 asistencije, koji su nam dali nadu da možemo da trijumfujemo na gostujućem terenu kakav je Zadar", zaključio je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.