Maduro: Spreman sam da se ponovo kandidujem

Izvor: B92, 23.Jan.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro: Spreman sam da se ponovo kandidujem

Karakas -- Predsednik Vencuele Nikolas Maduro rekao je da je "na raspolaganju" svojoj stranci da je ponovo predstavlja na predsedničkim izborima.

Predsednički izbori u Venecueli trebalo bi da budu održani pre 30. aprila.

"Ja sam skromni radnik, skromni čovek naroda. Ako Ujedinjena socijilastička partija Venecuele veruje da treba da budem kandidat za predsednika sa revolucionarne strane... ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na raspolaganju", rekao je Maduro novinarima u Karakasu.

Ustavotvorna skupština Venecuele saopštila je da bi predsednički izbori u Venecueli trebalo da budu održani pre 30. aprila".

U poslednjih nekoliko nedelja u Venecueli su se pominjali prevremeni predsednički izbori u prvoj polovini ove godine umesto u decembru, kako bi Maduro iskoristio podele u opoziciji da bude izabran za novi šestogodišnji mandat.

Iako je očekivano da će se Maduro ponovo kandidovati on do sada nije izričito objavio da je spreman za to.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maduro kaže spreman da se ponovo kandiduje za predsednika Venecuele

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2018

Predsednik Vencuele, socijalista Nikolas Maduro rekao je danas da je "na raspolaganju" svojoj stranci da je ponovo predstavlja na prevremenim predsedničkim izborima koji treba da se održe pre 30. aprila..."Ja sam skromni radnik, skromni čovek naroda. Ako Ujedinjena socijilastička partija Venecuele...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.