Maduro: Mogući pregovori sa opozicijom

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro: Mogući pregovori sa opozicijom

Karakas -- Predsednik Venecuele Nikolas Maduro rekao je da bi njegovi predstavnici uskoro mogli da se vrate pregovorima sa opozicijom, koji su prekinuti početkom meseca.

Maduro je u intervjuu objavljenom danas rekao da bi "dobre vesti", u vezi pregovora koje je organizovala Norveška, mogle da stignu u narednih nekoliko dana.On je pod pritiskom opozicionog lidera Huana Gvaida, kog podržavaju SAD, da ode sa vlasti.

Maduro je prekinuo pregovore ovog meseca kada je Trampova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << administracija njegovoj vladi uvela nove ekonomske sankcije.

Lider socijalista rekao je kineskoj novinskoj agenciji Sinhua su njegovi predstavnici u kontaktu sa opozicijom, koja nije komentarisala ove navode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.