Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan teže povrijeđen?

Krilni košarkaš Bajerna iz Minhena Milan Mačvan povrijedio je koljeno u finišu treće četvrtine meča 4. kola grupe F Evrokupa protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Na prvi pogled djeluje da je povreda kapitena reprezentacije Srbije teže prirode, ali tek poslije detaljnih ljekarskih pregleda biće poznata precizna dijagnoza.

Mačvan je do povrede postigao 9 poena (1/4 za dva, 2/3 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz 3 skoka, asistenciju i ukradenu loptu za 19 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Trener Bavaraca Aleksandar Đorđević već više od dva mjeseca ne može da računa na Vladimira Lučića, a ukoliko se ispostavi da je Mačvan teže povrijeđen selektor Srbije na njega neće moći da računa u februaru u mečevima 3. i 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Njemačke i Austrije.

(Sportklub.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kraj sezne za Milana Mačvana

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2018

Krilni košarkaš Bajerna iz Minhena Milan Mačvan povredio je prednje ukrštene ligamente levog koleno u finišu treće četvrtine meča 4. kola grupe F Evrokupa protiv Zenita iz Sankt Peterburga i za njega je sezona završena...Na prvi pogled delovalo je da je povreda kapitena reprezentacije Srbije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.