Macura: Glavobolje zbog promene vremena

Izvor: Glas javnosti, 18.Mar.2012, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macura: Glavobolje zbog promene vremena

BEOGRAD - Zbog promene vremenskih prilika i porasta temperature vazduha lekari Hitne pomoći u Beogradu, protekle noći, imali su nešto veći broj poziva od uobičajenog, a dogodile su se i četiri saobraćajne nezgode bez teških posledica.

Javljali su se hronični bolesnici, a bio je nešto veći broj poziva onih koji su se žalili na glavobolje i vrtoglavice.

U četiri saobraćajne nezgode povređeno je pet osoba, bez posledica opasnih po život, svi su prebačini na Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << centar. U dve saobraćane nesreće učestvovali su motociklisti.

Prema recima portparola Hitne pomoći Nade Macure, proteklo subotnje veče obeležile su i sporadicne tuče, ali ništa što već nije uobičajeno tokom noćnih provoda za vreme vikenda. Lekari Hitne pomoći protekle noći intervaenisali su ukupno 141 put, a od toga 22 intervencije bile su na javnom mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veći broj lekarskih intervencija

Izvor: NaDlanu.com, 18.Mar.2012

Zbog promene vremenskih prilika i porasta temperature vazduha lekari Hitne pomoći u Beogradu, u noći između subote i nedelje, imali su nešto veći broj poziva od uobičajenog, a dogodile su se i četiri saobraćajne nezgode bez teških posledica...Agenciji Beta u Hitnoj pomoći je rečeno da su se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Zbog porasta temperature veći broj lekarskih intervencija

Izvor: Blic, 18.Mar.2012

Zbog promene vremenskih prilika i porasta temperature vazduha, lekari Hitne pomoći protekle noći imali su nešto veći broj poziva od uobičajenog, a dogodile su se i četiri saobraćajne nezgode bez teških posledica...Hitnoj pomoći javljali su se svi hronični bolesnici, a bio je i nešto veći...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.