Maca rođena sa dve glave izgubila bitku za život

Izvor: B92, 30.Dec.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca rođena sa dve glave izgubila bitku za život

Maca rođena s kongenitalnom anomalijom, Beti Bi, izgubila je bitku za život.

Ova maca rođena je s dve glave i od prvog dana imala je najbolju moguću negu. Mislili su da joj je prilikom hranjena mleko otišlo pogrešnim putem i da je dobila upalu pluća.

Svega 16 dana stara, ova maca nije imala snage da se bori sa svim što ju je snašlo. Od antibiotika joj je postalo loše i počela je da povraća. Borila se, ali je borba bila teška.

Njena vlasnica dala je sve od sebe, ali nažalost Beti Bi nije uspela da se izbori da živi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Uginula maca s dve glave

Izvor: Radio 021, 31.Dec.2017, 00:03

Maca rođena s kongenitalnom anomalijom, Beti Bi, izgubila je bitku za život...Ova maca rođena je s dve glave i od prvog dana imala je najbolju moguću negu. Mislili su da joj je prilikom hranjena mleko otišlo pogrešnim putem i da je dobila upalu pluća...Svega 16 dana stara, ova maca nije imala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.