MUTANT: Jagnje sa 8 nogu i 3 oka

Izvor: Kurir, 13.Mar.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUTANT: Jagnje sa 8 nogu i 3 oka

Ovca nije mogla sama da se ojagnji, trebalo joj je pomoći, a kada sam video da jagnje ima tri oka i osam nogu, ostao sam šokiran, rekao je Kuandik Bekitajev, uzgajivač ovaca

ASTANA - Jagnje sa osam nogu i tri oka rođeno je na jednom imanju u Kazahstanu, izjavio je danas "šokirani" vlasnik.

"Ovca nije mogla sama da se ojagnji, trebalo joj je pomoći, a kada sam video da jagnje ima tri oka i osam nogu, ostao sam šokiran", rekao je Kuandik Bekitajev, uzgajivač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovaca u Čakatu, selu na severu ove bivše sovjetske srednjoazijske republike.Ovo je drugi put da je dobio jagnje sa anomalijom.

"Prošle godine, ovca je ojagnjila tronogo jagnje koje nije preživelo", kazao je Bekitajev koji se već 18 godina bavi uzgojem ovaca. On smatra da su anomalije posledica zagađenja koje izaziva obližnja fabrika hemijskih proizvoda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.