MUŠKARAC (48) OSKRNAVIO GROB BIVŠE ŽENE: Porodica zgrožena snimkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 09:01

MUŠKARAC (48) OSKRNAVIO GROB BIVŠE ŽENE: Porodica zgrožena snimkom

Muškarac iz Nju Džersija uhvaćen je kako urinira na grob svoje bivše žene od koje se razveo pre 48 godina.

Na šokantnom snimku sa skrivene kamere, koju su postavili članovi ženine porodice, vidi se kako čovek zaustavlja svoj automobil i odlazi do groba ostavljajući motor da radi. Potom otkopčava svoje pantalone kako bi se olakšao, potpuno nesvestan da se snima svaki njegov potez, preneo je “Dejli mejl”.

Na sveopšti šok, doveo je i svoju aktuelnu suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da posmatra kako on skrnavi grob njegove bivše. Snimak je na “Fejsbuku” objavio Majkl Marfi (43), čija je majka Linda Luis, koja je umrla 2017. od raka u 66. godini života, sahranjena na tom mestu.

Porodica je odlučila da postavi kameru na grob nakon što su više puta naišli na ostavljen izmet i sa iznenađenjem ustanovili da se bivši muž njihove majke pet jutara zaredom pojavljivao na tom mestu. Marfi je rekao da video snimak i fotografije koje je načinio sa svojom sestrom pokazuju da je ovaj dolazio skoro svakog jutra oko 6.15 na grob njegove majke da urinira.

-Tresao sam se, moja sestra je plakala. Bio sam bolestan od muke – rekao je Marfi.

Nije poznato šta je navelo čoveka da na taj način oskrnavi grobno mesto, ali je prethodno rekao svojoj ćerci – Marfijevoj polusestri – da je zažalio što ju je ikad imao. Marfi je rekao da je čovek prestao sa svojim “ritualom” otkako je on objavio snimak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.