MUP zaplenio drogu u vrednosti od 600.000 dinara

Izvor: Beta Video, 26.Jul.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP zaplenio drogu u vrednosti od 600.000 dinara

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F.S. (1996) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa stana u kojem je boravio osumnjičeni, policija je pronašla 1,6 kilograma marihuane, oko 40 grama kokaina, manju količinu amfetamina i pištolj. Vrednost zaplenjene opojne droge procenjuje se na oko 600.000 dinara. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Droga i pištolj pronađeni u stanu, uhapšen osumnjičeni

Izvor: RTS, 26.Jul.2018

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F. S. (22) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.