MUP saopštio: Našli smo još 31 migranta u Beogradu

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 11:42

MUP saopštio: Našli smo još 31 migranta u Beogradu

U redovnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronađen je 31 iregularni migrant, saopštio je danas beogradski MUP.

Akcija je sprovedena sinoć na teritoriji beogradskih opština Savski venac, Stari grad i Novi Beograd, a migranti su sprovedeni u prihvatne centre.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kroz redovne kontrole kretanja i boravka migranata brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana, ali i o migrantima kojima će u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatnim centrima biti obezbeđeno poštovanje svih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj, navodi se u saopštenju.

Podseća se da su u akciji koja je sprovedena juče ujutro u Beogradu pronađena 52 iregularna migranta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Identifikovan muškarac koji je bahatom vožnjom ugrožavao saobraćaj u Zemunu

Izvor: N1 televizija, 27.Feb.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu identifikovali su vozilo kojim je upravljao 31-godišnji muškarac, koji je juče u Zemunu kršio pravila saobraćaja i dovodio u opasnost ostale učesnike saobraćaja, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.