MUP pronašao nestalu devojčicu nadomak Pančeva

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP pronašao nestalu devojčicu nadomak Pančeva

BEOGRAD - Pripadnici MUP pronašli su nestalu devojčicu Tatjanu Kovač u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je Tanjugu šef Biroa MUP za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković."Pripadnici valjevske policije raspisali su objavu za nestalom devojčicom Tatjana Kovač i ona je pronađena u Sefkerinu nadomak Pančeva", rekla je Popović Ivković Tanjugu.Ona je rekla da je obavešten Centar za socijalni rad, a da je devojčica trenutno u policijskoj stanici u Opovu gde čeka da je preuzmu roditelji.Devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je nestala kod Pančevačkog mosta u ponedeljak, objavila je ranije danas organizacija Astra na svom Fejsbuk profilu.U objavi organizacije Astra se navodi da je devojčica Tatjana Kovač, stara 16 godina, poslednji put viđena kod Pančevačkog mosta 15. juna oko 10 sati, u pratnji muškarca sa belim kačketom, a da je na sebi imala šarene helanke i majicu.Obaveštenje o nestanku devojčice na Tviter profilu postavio je i otac Tijane Jurić, Igor Jurić, koji je apelovao na sve koji su je primetili da jave na broj 116-000.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena nestala devojčica

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2015

Pripadnici MUP pronašli su nestalu devojčicu T.K. u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je šefica Biroa MUP za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković..."Pripadnici valjevske policije raspisali su objavu za nestalom devojčicom T.K. i ona je pronađena u Sefkerinu nadomak Pančeva", rekla je ona....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.