MUP odlučuje kako će da uništi drogu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP odlučuje kako će da uništi drogu

Izmena predloga Uredbe o načinu i postupku uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci oduzetih na osnovu odluke nadležnih organa je neophodna, zaključeno je na sastanku kome su prisustvovali državni sekretar MUP-a, Ministarstva zdravlja i Ministarstva pravde.

Foto: Ilustracija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović sastao se sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Perišom Simonovićem i državnim sekretarom Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pravde i državne uprave Danilom Nikolićem.

 

Na sastanku je odlučeno da se u najkraćem roku konstatuje postojeće stanje u pogledu vrste i količine droga koja se nalazi na čuvanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Ministarstvu zdravlja, sudovima, tužilaštvima i zavodima za izvršenje krivičnih sankcija, saopšteno je iz MUP-a.

 

MUP će pripremiti operativni plan za uništavanje droge uz prateću kontrolu u svim fazama procesa što će biti učinjeno na transparentan način.

 

Na sastanku je razgovarano o strategiji i narednim koracima koji će biti preduzeti u borbi protiv narkotika, a sledeći sastanak je zakazan za 29. novembar gde će se izvršiti sve neophodne pripreme za otpočinjanje procesa uništavanja narkotika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.